Stinemors Små Øyeblikk

tirsdag 18. mai 2010

Da var dagen over... - et år til neste gang :)

Vår Vakre Sjarmtroll
Dagen er over, og jeg måtte selvfølgelig ta mange bilder! Selvfølgelig! Hvert år skal man ta bilder av sine søte små - og helst bør man vel ta disse bildene før brus & is... Det rakk jo ikke vi i år, men heldigvis så klarte ungene seg gjennom dagene uten digre flekker :) Så det ble noen flotte bilder!
Jeg er kjempe fornøyd med kjolene - de satt supert på, og jeg fikk mange postitive tilbakemeldinger på dem!
Da blir jeg både rørt og glad!

Matilde - lillejenta vår... Matilde var strålende fornøyd hele dagen. Tog og leker var stor stas!
Det er 2. året hun bruker denne bunaden, og hun vil nok passe i den et par år til. Svigermor strikka den til Celine da hun var 2 år - og det er jo nå 8 år siden.... Alle tre jentene har brukt den, og det er kjempe koselig å ha en slik bunad som går i arv.

Charlotte - frøkna vår... Den lange jenta ble så stilig i den nye kjolen, og hun var strålende fornøyd med veska
- for der kunne hun jo samle alle russekortene! :) Så herlig!

Celine - eldstejenta vår... Når jeg ser disse bildene så kan jeg faktisk se likheter med meg da jeg var på samme alder, det er ganske så morsomt! Og hun ble så fin i denne kjolen, den satt jo perfekt!

Markus - han er ikke akkurat så stor fan av at jeg skal ta bilder av han... - men jeg fikk da et par smil ut av han så noen bra bilder ble det jo! Stor har han iallefall blitt


Vi startet jo selvfølgelig dagen med barnetog!
På skolen til jentene våre er det 2. og 6. klasse som har ansvaret for 17.mai feiringa. I år fikk vi som oppgave å smøre snitter til pensjonistene og å lage 40-45 muffins. Muffins var jo fort gjort å lage søndag kveld... Og snitte-jobben ga jeg til min kjære mann - tror ikke han var overlykkelig, men valget mellom å pynte og fikse håret på 3 jenter eller smøre snitter ble visst ganske så enkelt allikvel ;) Jobben var grei, men det tok lang tid så han fikk ikke sett jentene gå i tog - det var synd..
Heldigvis tar jeg gledelig mange bilder!
Charlotte i 17.mai toget. Markus passer på Matilde mens mamma'n fyker rundt og tar bilder :)

Celine vifter med flagget og den andre handa er full av russekort... Det var et fint barnetog med mange barn i pentøyet sitt.. Og heldigvis slapp vi regn - selvom himmelen var ganske så grå.. Etterpå møtte vi pappa'n i skolegården, Matilde koser seg på fanget mens vi ser på underholdningen! Flotte sanger og taler... Sånn som det skal være :)
Markus & Matilde i en dyp samtale

Og selvfølgelig må det lekes!!! Ungene - eller kun jentene.. (Markus har på en måte vokst fra dette) - fløy fra stasjon til stasjon og hovet inn premier..... Matilde ble også tatt med på moroa slik at hun fikk sine egne premier...
Resultatet..
- En mor som lurer på hvordan alle kjøkkenmagnetene med Kaptein Sabeltann skal få plass på kjøleskapet, og hvor lenge må de henge der før de kan ryddes bort???
Men jentene er strålende fornøyd! Og det er jo uansett det viktigste!
Så mamma'n skal vel klare å overleve en drøss med Kabel Satan - som mannen så pent kalte det.. ;)


Stine

1 kommentar:

  1. For en koselig rapport fra familiens 17. maifeiring - og herlige bilder som vanlig. Jentene ble superfine i strikkekjolene sine - og "bunaden" til Matilde var kjempesøt.

    Dessuten syns jeg Markus var flink som ble med på noen bilder - og det ene bilde bør han jo dele ut, for han har blitt skikkelig kjekking ;)))

    Snakkes snart Stinemor
    Klem fra meg til deg (håper du har tid til å hente deg skikkelig inn etter gårsdagen)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en hilsen til meg
- tusen takk ♥